
Zdarza się, że organizm źle toleruje niektóre składniki odżywcze. Osoby z celiakią powinny wybierać przekąski bezglutenowe, w których nie występują białka zbóż. Nietolerancja glutenu wymaga stosowania zamienników popularnych produktów, przede wszystkim mąki. Dzięki nim możliwe będzie przygotowywanie przekąsek na słono lub na słodko.
Firmy według kategorii
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Transport dla Ciebie i firmy
Usługi remontowo-budowlane
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Hodowla i rolnictwo
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza kursów i szkoleń
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Baza organizacji i stowarzyszeń